Pages

frustrated sangat ke?

Sunday, May 6, 2012

Assalamualaikum and hello :)


apa habaq ? hehe okay . mohon skip introduction please sebab aku noob nak buat intro. hewhewhew T___T



okay lah . straight to the point lagi mudah dan cepat .ayuh2 *gaya shinchan*
gua frustrated habis sekarang nih . amboi bahasa nak bergua-gua lagi. baru setahun jagung ewah ewah. haha


hee sebenarnya aku ni hobi suka usha nuffnang yang kata kunci tuh .
yelaa,boleh laa aku tahu ape je orang cari sampai masuk blog aku kan . haha pastu pastu kadang2 kantoi orang google nama dia,masuk blog aku. entah siapa lah kan . hewhewhew :P


ni haaaaa yang aku rasa pelik tu kata kunci FRUSTRATED kerap sangat masuk blog aku.
adakah ramai orang di luar sana sedang mengalami perasaan FRUSTRATED habis dengan life mereka? atau FRUSTRATED dengan blog buruk aku ni. okaylahh fine lahh camni *gua merajuk* haha



bulan lepas -.-


minggu ini -..-

minggu lepas T___T

tengok, FRUSTRATED tak FRUSTRATED gua di kala melihat kata kunci FRUSTRATED banyak dicari di blog gua. ini macam gua boleh FRUSTRATED dalam menaip papan kekunci . ok tak lawak =='
hee jangan FRUSTRATED sangat taw. chill je :)
eheh,kadang2 menarik jugak share pasal kata kunci nih . haha


p/s: okay lah, enjoy malam ahad ni :) maaflah post tak de faedah untuk korang. hewhewhew :P

PEN-OFF

10 comments :

  1. Cool lah benda ni. Jnganlah frust sangat :D

    ReplyDelete
  2. FRUSTRATED dengan post nih.. bhahaaha

    ReplyDelete
  3. Cehhh aku igt apa yang kau frustrated -_-' zzzz haha..

    ReplyDelete
  4. @ardini : haha tulaa,kdg2 suka tgk ap org cri smpi msok blog kita :)

    Zeaf I-sahus : relax2 . haha sorry :)

    @dayana : hehe maaf yan, saje je kdg2 tgk bnda ni. haha

    ReplyDelete
  5. apa ni apa ni..sitot taktau bnde ni eyja..huuu

    ReplyDelete
  6. xpasang nuffnang punn..hehe

    ReplyDelete
  7. @sitot : hehe tu nuffnang laa. dkt nuffnang tu ad bole tgk kata kunci :)

    ReplyDelete
  8. hehe. nak tanya apakah rahsia frustrated menjerumuskan mereka ke blog eyja? hehe. bagus lah tu. petanda mereka menemui ketenangan di sini ^_^

    ReplyDelete
  9. hahah. ingatkan eyja yg frust,,

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs