Pages

jom relaks ;)

Wednesday, May 4, 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera ;)


sebelum eyja nak cerita apa yang berlaku sepanjang eyja balik ke kampung haritu ,
jom relaks jap dengar lagu nihh .




lirik lagu sungai lui 

Pejamkan matu mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu disini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus yang berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya


tertanya-tanya jugak ada ke tempat nama sungai lui nihh .
kalau nak tahu , klik lahh sini >>

apa-apa pun , lagu Aizat memang best .
buat hati rasa tenang even dalam hati hanya Allah yang tahu T__T



p/s ; lagu ni macam kena pulak dengan kekeliruan eyja :(
PEN-OFF
 

6 comments :

  1. jom dengar lagu ciptaan ary plak

    ReplyDelete
  2. weh weh..kau tahu takk
    aku boleh nyanyi kkot lagu ni..
    merdu je..hahahaha

    ReplyDelete
  3. wah...Elfira Loy layan lagu sungai lui..tak minat sgt lagu ni...lagi suka lagu aizat ft 1st edition tajuk perpisahan ini...walaupon tajuk lagu tak de kaitan pon dgn hidup...hahaha

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs