Pages

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan

Tuesday, April 12, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)

haha tengok2 macam best je so rajinkan diri laa untuk turut serta ;)


nama anda dan nama blog anda

Nama saya Siti Khadijah Binti Lukman . nama blog pula hanya menggunakan EYJALUKMAN ;)

sejak bila mula berblog

eyja start berblog since tahun 2009 . tapi mula bergiat aktif semenjak menjadi pelajar lepasan SPM 2010 yang menganggur . haha;D

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini

dunia blog sekarang semakin berkembang selari dengan pembangunan negara . apa yang eyja dapat lihat sekarang berblog ini telah menjadi satu trend , tidak seperti dulu di mana blog hanya di gunakan untuk menceritakan atau meluahkan apa-apa yang terjadi . tambahan pula , sekarang pun dah banyak tutorial untuk cara berblog yang baik . mungkin blogger lama lebih merasai keperitannya untuk cari cara berblog yang baik ;) nak promote entry sekarang pun semakin mudah dengan hanya menggunakan laman web sosial yang sedia ada .

pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

pada pandangan saya , tidak salah untuk menubuhkan institusi ini kerana dapat menambahkan skill yang sedia ada di samping berkenalan dengan ramai rakan baru yang turut berkongsi minat yang sama . lagipun , IPTM ini tidak kira umur .siapa tahu pada masa hadapan nanti , IPTM ini menjadi satu institut yang berkembang di negara kita . Ia bukan mudah untuk dilaksanakan tapi bukan mustahil untuk dicapai . syabas kepada ADMIN kerana menubuhkan IPTM ini ;)
untuk tahu lebih lanjut , klik SINI >


10 comments :

  1. singgah. kita pun dari UBM. hee~

    ReplyDelete
  2. hai hai eyjalukman..
    nice name.. :)
    jia dah follow..
    rajin rajin singgah ye..

    ReplyDelete
  3. eyja!!
    jom jadi classmate akak :)

    ReplyDelete
  4. thx for support us..
    dah update dalam UBM..
    happy blogging :P
    #kamisemuasama

    ReplyDelete
  5. singgah sini...
    eyjalukman di tag.. jom jom.. :)

    ReplyDelete
  6. salamk tuan blog lawatan dari UBM
    dah follow dah jom follow balik ok
    jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salamk tuan blog lawatan dari UBM
    dah follow dah jom follow balik ok
    jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs