Pages

Kuih Raya Kegemaran Saya

Sunday, August 2, 2015

Assalamualaikum.

hi, saja nak join segmen dayana and friends. hee :) kot2 ade rezeki nak menang perfume kee kimchi kee haa.

okayyy so, korang mesti nak tahu nama kuih raya fav kan. sebenarnye semua favvvv sebab eyja suka semua makanan *of course la ada juga tak suka.


so drum roll pleaseeeee


Kuih tart!

Image result for kuih tart

yesss semua orang pun memang suka kan kuih ni, kalau raya selalunya rumah semua ada kuih tart so senang lah nak cari. buat pun senang kot sebab pernah tolong mama buat *even tolong gentel2 je hahaha



yang lain kebanyakannya suka kerepek sebab kadang2 kuih sekarang banyak sangat butter dia rasa muak lah pulak, hewhew

okay lah siapa yang nak join boleh tekan banner bawah okayyyy? annyeonggg!



4 comments :

  1. Sedapanya ..

    Bw pagi :D

    http://stnrsyfh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. BW sini dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/08/segmen-kuih-raya-kegemaran-saya.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari Ga yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/segmen-kuih-raya-kegemaran-saya.html

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs