Pages

mimpi arwah aiman :(

Saturday, February 22, 2014

Assalam and hello.


currently online di library UTM. ohh man, please believe aku pergi library! hahahh
azam baru oi sem ni nak improve semua benda, insyaAllah Amiin.
mudah-mudahan aku istiqamah lerr.
hehh :P


pagi tadi aku mimpi arwah adik aku, zahid aiman.
huaaaa sedih nyee :((
dalam mimpi tu aku dengan kawan baik aku qila saje2 pergi tadika khalisya,adik bongsu aku.
sekali ehh dalam mimpi tu pun arwah aiman pergi tadika tu jugak.
dalam mimpi tu dia tengah nak makan nasi time tu, muka dia happy je, serious dia gelak2, memang nampak happy lah.



then, aku tengok dia, aku macam bisik dari jauh cakap "kakak sayang aiman"
lepas tu dia menangis, then seraya itu aku pun menangis jugak sampai terbawa-bawa luar tidur aku menangis tu.
rasa macam sayu nye, muka dia time tu muka yang dia tengah awal sakit lagi.
sedih sangat bila tengok dia nangis.


bangun tu suruh mama call cerita kat mama.
then mama cakap, "agaknya aiman rindu eyja la tuu, nak minta eyja sedekah Al-fatihah pada dia, biar eyja tak lupa dia"
lagilahhh aku menangis lepas dengar mama aku cakap tu :'((



al-fatihah sayangku aiman, semoga aiman sentiasa berada dalam dakapan Ilahi. Amiin.



1 comment :

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs