Pages

blogger cantik

Friday, July 13, 2012

Assalamualaikum and hello :)


duduk sambil minum milo ice blanded buatan mama , aku rasa syahdu sangat . sambil dengar ayah bagi sokongan padu , aduhh rasa tenang .




dalam hati gua ada sedikit celaru pulak rasa tahu akibat hal ini . tiba2 rasa berbelah bahagi. ahh syaitan ni suka mainkan perasaan anak-anak adam macam aku yang mudah was2 . lindungilah aku Ya Allah Yang Maha Pengasih .



sambil tu aku khusyuk pulak tengok blog-blog kat blogosphere ni , semakin lama semakin banyak pula blog baru .gua terpaku tengok satu blogger ni , cantik sangat . ini macam blogger cantik jelita macam fatin liyana pun boleh letak jawatan #eh



mari sini lihat blogger cantik tu >>>>>>>
amacam ? cantik tak ? haha



PEN-OFF



15 comments :

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  2. err.tertipu..punyalah nak usha awek mana yg cntik sngt tuh. hahha

    ReplyDelete
  3. heheh
    gwang soo lagi...ekekeke

    bawakan bertenang.sabo...and tenangkan minda dan emosi baru pikir balik... :)

    ReplyDelete
  4. fuh....panas-panas gini minum ice blended mmg best hehehehe!

    ReplyDelete
  5. Hahaha, header dia takleh blah. Lawak. Pape pun cool =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

    ReplyDelete
  6. @cynta ieda : ok klu berkesempatan :)

    @yayansmum : hehe kan ?

    @adibah faizah : hehe tu laa , da trpedaya plak . hehh :)

    @mr. clive : thanks mr clive . tulaa , ni skrg ok sikit dah. kita mmg suka bwt gif kwang soo. haha

    @pink velvet : bkak2 . haha

    @azham vsvc : mstilaaa :)

    @nurulee : haha tahu tkpe. terkejut

    ReplyDelete
  7. mungkin sebab tu FL tukar header kot.
    hehhe

    ReplyDelete
  8. ingat kan nak keluar link blog seniri tadi . hehe . brader tu mmg sempoi ah.

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs