Pages

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'

Wednesday, August 17, 2011

Assalamualaikum and hello .


kehadapan EZ yang tak nampak di mata , dekat di blog .
haha;D

nampaknya pada hari ini sudah 17 hari kita berpuasa .
bagaimana bulan Ramadhan kali ini ?
harap-harap memberi seribu barakah buat EZ.


memandangkan EZ akan membaca post eyja nih ,
tak kisah kan kalau eyja tulis panjang2? kata baca kan , hahaXD

kalau boleh jawab lah pertanyaan eyja ni da alang-alang baca tu ;P
ni soalan memang gaya budak sekolah rendah bagi kad raya time kecik2 punye . haha

-puasa agak2 bole penuh tak? heheXD
-sihat puasa kali ini?
-apa nikmat terbesar yang dirasai pada ramadhan kali ini?
-tahun ni beraya kat mana?
-persiapan raya dah buat? baju raya,samping,kuih-muih,etc. kita kan dah beli baju raya taww *sah budak lagi hahaXD


rasanya tu je kott soalan yang ada .
maka dengan itu ,
eyja ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada EZ .
semoga Raya kali ini memberi seribu makna dalam hidup ,
ingat lah bahawa raya ini merupakan kemenangan buat kita setelah berlawan dengan nafsu pada Ramadhan.
tapi jangan pulak lepas ramadhan , hilang segala amal yang telah dilaksanakan *remind for myself too.
dapat bermaaf-maafan dan kunjung-mengunjung antara sanak saudara .
jangan makan berlebihan pulak time raya , nanti sakit pulak .
kirim salam family :) *erk? haha;D
tu jelaa kott .
doakanlah kejayaan eyja sebagai seorang mahasiswi .
semoga berjaya dalam hidup , dikurniakan kesenangan .
maafkanlah kesalahan eyja kerana jarang diberi kesempatan untuk mengunjungi blog EZ disebabkan kekangan yang tak dapat dielakkan bhahahaXD ayat BM ni mesti cikgu BM baca bangga je #tetiba.


nah , ni khas buat EZ .
eyja tak reti lukis dengan tangan tapi eyja lukis dengan hati .
biar nampak buruk di mata penduduk dunia , tetapi menjadi perbualan penduduk di langit #takdekaitan




cantik tak ? hehe;)




PEN-OFF
 

7 comments :

  1. salam, abg eq terima entry ni. malam sikit abg eq linkkan ok. terima kasih join GA abg eq...
    selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Salam Eyja,
    Terima kasih singgah blog abg eq dan komen. Kad raya 'cyber' kat blog abg eq tu abg eq alu2kan untuk letak kat blog Eyja k...ikhlas dari abg eq...
    Selamat berpuasa dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba...

    ReplyDelete
  3. wahh...comei pic tu kat sidebar...thanks eyja...

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs