Pages

having an iftar with D1 members :)

Friday, August 19, 2011

Assalamualaikum and hello everyone :)


camna hari anda hari ini?
hope everything oke ja .
chill lahh kalau ada rasa marah2 sikit .
bulan puasa kan mengajar kita erti kesabaran ? teehee:D

semalam eyja ada berbuka puasa dengan D1 members kat pendeta cafe pada 18 ramadhan=18 Ogos 2011.
harini baru nak habaq mai kat ampa suma . haha;D
having a lots of  fun dengan diorang .
tapi apa yang penting , makanan tu banyak gile ,
tapi eyja makan sikit je #cover :p
nak cerita banyak-banyak pun mata dah berat ni *ngantuk tak hilang lagi .
takpa2 , biar gambar sahaja menyelesaikan masalah .
LOL :p

 berempat je :) muka sume kelaparan

 diyana tak agak-agak nak pangkah orang kan ,fine ! jeles lettew . haha;D


 she's izzati adli :)

 banyak jugak budak-budak nih makan XD

ha ha muka mengantuk dia dah mai dahh XD

 comel kan gambar nih , lagi2 eyja :p *rolling eyes*

dengan pembuli berwibawa lagi-lagi yang pakai baju coklat kiri sekali , taiko tuh :) haha

 boys :)

 muka macam mintak penampo dengan pekerja pendeta tuh . hahaXD

 tak paham apa motif gambaq nih -__-'


 separuh dari mereka :)

sue and nazirul .adik and abang . haha;D


ni dah kosong sikit . haha;D

 ni masa on the way mula2 tadi.

 Fikriali baca doa , ada ciri2 ketua keluarga yang baik ni . hahaXD

 Hazmi and Daniel , tema merah bebonar ni:)

eyja makan sikit je taw :P dieya banyak . haha

ika,sue,syikin and mizah :)


picture of the day : ibu,adik dan ayah . bhahahaXD



bila ingat-ingat balik ,
rasa sedih pulak sebab kitorang tak lama sama-sama .
dengar cite next semester tukar kelas , oke fine , sedih aku ,
eyja dah start sayang diorang *tak tahulah diorang pulak kan .
each of them has their own naturality,characteristics yang bagi eyja macam saling melengkapi antara kitorang . ecehh mai dah ayat bunga-bunga dia tuh . haha;D 
kalau betullah next sem tukar kelas , adakah aku akan dapat kelas yang macam korang havoc gile nih ? T_______________T huu




actually banyak lagi photo nak letak .
tapi takpe kita slow-slow , relax dulu .
bawak bertenang,tarik nafas dalam-dalam, makan kitkat dulu ,
sempat lagi nak tido kejap. haha;D
maka eyja akan upload di kemudian hari .
penatlahhhhhhhhhhhhhh T____T 
sorry taw , t cek upload lagi .




selamat berpuasa semua .
ingat , sabar melawan hawa nafsu amarah taw :)

PEN-OFF

8 comments :

  1. meriah bebenorr ;)

    jeles,ramadhan kali ni takde pn nk bukak posa togethergehter mcm ni T__T

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu


    hye..mira singgah sini ya

    ReplyDelete
  3. :) blogwalkin u back!!! n folo u tooo

    ReplyDelete
  4. Blog ni dah tersenarai dalam Lulu-Pages.. :)

    ReplyDelete
  5. wah, sronok kan berbuka puasa bersama teman2.. ehehe

    berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
    followed u .. salam ukhuwah

    Ikhlas
    ~GenMerah~

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs