Pages

home sweet home ;)

Saturday, July 16, 2011

Assalamualaikum and helo ;)

heyy , 
eyja dah sampai rumah .
memang cool .
yelaa dapat jumpa family kan .
adik eyja yang khalisya memang eyja dah cium dia puas2 . haha
tapi kenakalan still tak berkurang =.=" ada ke pergi pasar lambak dia boleh duduk tengah2 jalan semata-mata nak dapat mainan , huuuuuuu.
aiman pulak teruk je sakit dia . sedih eyja bila tengok keadaan dia ,
rasa nak menangis .
sekarang kat rumah makcik,tak leh nak online lama2 .
rasa tak selesa .
nanti kat rumah macam-macam eyja nak cerita , hee
oke lah , malam ni cousin eyja buat parti .

happy birthday ami ;) 
may Allah bless u . lesen motor dah bole daftar esok , LOL ;P


PEN-OFF

5 comments :

  1. welkam home suwit home dear ~~

    ReplyDelete
  2. waaaaaa home sweet home..
    suka sgt lahh kalau
    status gini kat facebook..
    sonok je

    ReplyDelete
  3. dah sampai rumah dah pon kan ! hahaha. post lah banyak2 ! hahaha =P

    ReplyDelete
  4. cikji ; thanks ;) hik2

    farid ; haha tahu takpe . ko mcm tahu je kan .

    zaien ; aq busy buat assgnment . duhh

    najmi ; party apa?? blur jap . eheh

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs