Pages

puas hati bila lihat usaha sendiri ;)

Saturday, April 23, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)


hello everyone ;)
eyja rasa sangat-sangat berpuas hati bila tengok balik hasil usaha eyja sendiri .
betul kata izreen and dayana , bila dah penat-penat then tengok balik apa kita buat rasa macam bersemangat nak buat lebih baik lagi .
kenapa time SPM dulu aku tak macam ni ehh? haha;D
bukan senang nak puaskan hati orang .
sometimes mama eyja pun bagi idea , haha thanks mom ! U rock bebeh !
thanks kepada mereka sebab sudi guna khidmat eyja .


Photobucket


siapa yang selalu baca blog eyja mesti tahu eyja dengan kawan baik eyja,dayana AZ
buat DDBSHOP . haha thanks korang yang bagi support ;)


tapi kan , eyja just nak luahkan perasaan ni je .
kalau boleh biarlah serius nak tempah tu .
bagilah respons yang baik . kalau tak jadi , cakap taw .
kami tak kisah tapi atleast inform laa , tak marah pun ;) 
sedih taw I bila you buat I dan kawan I camni *lempang! haha;D


PEN-OFF
 

15 comments :

  1. WAH..BUAT NIAGA HEADER KE,,BAGUS..SAYA CADANGKAN APA KATA AWAK BUAT BANNER UNTUK KEDAI AWAK KAT BLOG

    LEPAS TUH BLOGGER LAIN BOLEH TOLONG IKLANKAN DEKAT BLOG DIORANG.KAN LAGI SENANG DAPAT PERMINTAAN

    ReplyDelete
  2. cadangan bagush tu rozuan :D haha.

    dj. i sokong lah part luahan perasaan u tu.
    terima kasih you! sila2 lah letak entry ni jugak kat ddbshop.

    ReplyDelete
  3. Bagusnya. Kecik-kecik lagi dah pandai cari duit poket sendiri. *Kecik lagi ke? Haha. ;D

    Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

    ReplyDelete
  4. wahh buat header eh? ni charge mahal ke tak ni? :)

    ReplyDelete
  5. usaha tangga kejayaan.. usaha lebih gi boleh buat lift.. hehe

    ReplyDelete
  6. spm dulu ade timing smgtnye..hehe

    ReplyDelete
  7. wahh!!bagus2, da men design2:P pasni boleh lawan cik bulat ngan alief.hehehe

    ReplyDelete
  8. bila kita usaha pasti berjaya kan...

    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. wahhh....lawa semuanya. hehehee.

    ReplyDelete
  10. ini sudah maju...sy pon tak reti buat header yg cantik2..oh jeles

    ReplyDelete
  11. gud luck!

    singgah bc n3 d sini...

    singgah2 la disini
    jom kite bergelanggang santai d sini..

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. haha.. dj kepuasan yg x dpt dibeli.. :) x pe,, itu cabaran dalam kau berniaga.. hihi aQ tetap akan memilih DDBSHOP klu nk wat tempahan haha

    ReplyDelete
  13. man, saya? hahaha ! pggunaan saya sungguh buat aku jeles. !

    salah comment lak, eh ! nice :) usaha yg bagus :)

    ReplyDelete
  14. dj baik betul..semua org suka la...hhuhuhu

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs