Pages

oke banner SB dah siap,tapi ada masalah laa! tolong boleh?

Monday, April 25, 2011

Assalamualaikum ;)


hello bloggers and readers !
finally eyja dah siapkan banner tapi rasa macam banner tu entah apa-apa je .
haha;D
betapa susahnya nak buat banner tu bila tak ada otak kreatif . 
mood tak ada nak buat-buat design nihh .
tapi kan ,
nak mintak pendapat dari korang ,
even mesti korang rasa macam ,
"ehh,apa kena mengena dengan aku seh?"
tapi tolong laa ! haha;D


eyja buat banner untuk SB , ye bukan sahabat blogger yang famous okeh !
tapi eyja buat untuk SAMURA BLOGGER , sekolah eyja before nihh .

ni dia 3 banner tuh , cuba pilih mana satu nak . haha;D


 banner 1


 banner 2


banner 3

tinggal kat comment ehh .
korang baik kan ?
huhu T______T


PEN-OFF

21 comments :

  1. dj.. boleh x kite cakap kite pilih banner 3?? heheh.. mestilah boleh kan.. samura blogger tu ala2 samurai jepun ek?? hehehe... kite pilih banner3 kot~~ hahaah

    ReplyDelete
  2. da first one mcm menarik . simple dan tak serabut ;) undi yang itu !

    ReplyDelete
  3. walaupun tak tergolong. tapi, nak vote jgk! ngeh ngeh ngeh~

    psssttt: suka number 3! ;)

    ReplyDelete
  4. heheh...good betul dj nie..hebat2!!!hehe

    yana suka jugak yg no 1 tapi no 3 pun yana suka..vote dua2 boleh tak???

    okey2!!no 3..heheh

    ReplyDelete
  5. undi yg 1st.. x serabut.. simple + smart..

    ReplyDelete
  6. tige2 cntek !!!
    no 1 tu simple n nice.
    no 3 tu smart.
    so i choose no 1 kot

    ReplyDelete
  7. abg vote num 3..(sibuk jah)
    ~(^_+)~

    ReplyDelete
  8. aku suka no1 weh...papun anda mmg gempak! usaha yang terer

    ReplyDelete
  9. bagi apik..tak nak serabut sangat..hehe..no1

    ReplyDelete
  10. Dj, banner 1st..
    kemas n simple..:)

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs