Pages

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Friday, April 1, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)

 
click banner untuk turut serta ;)



Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS

eyja takdelahh sampai tak suka sebab tak semua anonymous ni comment yg negative kan ? maybe jugak ada kawan kawan kita yang nak comment tapi dia tak ada profile , so tak boleh nak kata tak suka .
tapi kalau dia ada profile , apa salah nya tunjuk , boleh eyja pergi comment entry dia pulak kan ?


Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS

pengalaman di komen oleh anonymous tu ada lah ,dalam entry berkaitan doodle sebelum ni . SINI untuk baca ;) tapi bukan lahh negative . beliau hanya memberi pendapat melalui apa yang beliau lihat berkaitan dengan entry eyja . takpe lahh , eyja hormat mereka yang ingin comment sebagai anonymous ni , kalau nak kritik , berilah kritikan yang membina ,jangan maki-maki ;)
harap-harap eyja takkan melalui pengalaman dengan anonymous yang negative =.="


Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

mereka tu siapa bro ben ? blogger itu sendiri kah atau yang comment ? kalau kepada blogger , setiap manusia memang ada berhak untuk marah , maybe korang jadikan blogger sebagai medium untuk korang luahkan perasaan tapi berpada-pada lahh sebab takut orang yang baca pun jadi marah , effect emosi orang tu . haha;D
kepada yang comment sebagai anonymous pula , eyja hormat pendirian anda untuk comment sebagai anon ni , tapi tolong beri kritikan dan nasihat yang membina , kita perbaiki diri antara satu sama lain , nobody's perfect . kalau orang maki-maki , mesti sedih , kalau eyja terus menangis agaknye =.="



PEN-OFF

5 comments :

  1. mcm² ragam anon nih..hehe..

    eh kira kompem je dtg weds akak tu..haha..rugi taw x dtg..erk! =P

    ReplyDelete
  2. heheh thanks kak yana ;)
    kita akn berusaha ;)

    ReplyDelete
  3. memang tak suke...
    geram jer...
    grrr....


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    ReplyDelete
  4. NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

    ...cantik blog nie..:)suke...

    ReplyDelete
  5. annoying sungguh!!~

    dtg dr blog abg ben!~
    slm perkenalan, :)

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs