Pages

DI SEBALIK TABIR BLOG

Thursday, March 3, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)

hehe ,
nampak je segmen BA ni , teros nak join maa .

oke oke ,
mari kita buat apa2 yang patot ;)

1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG [penting ye anak anak ;)]


2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG . [okehh , DONE ! ]

3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem. [tak adelahh menawan sangat , bole laa . ehehe;p]



4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca ..  ;)

nama saya Siti Khadijah Binti Lukman.
saya berumur 18 tahun ,ex-students SM Sains Muar dan sedang menunggu keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2010 , takot maa . HAHA
seorang yang sangat suka warna merah tapi warna lain pun layan je .
seorang yang suka gelak , caring terhadap rakan2 nya *winkwink , nakal juga sometimes [amboi , nak kena babap ni, HAHA]
saya suka makan [ye,aktiviti lepas SPM ni, ternak lemak,HAHA;D]
saya sangat menyayangi ibu bapa , keluarga dan rakan2 saya sebab mereka menjadi bahu tempat untuk saya menangis dan juga tempat berkongsi kegembiraan ;)
 


5. Jumlah Follower sekarang iniialah 392 . saya sayang followers saya :)

6. Soalan dari Ben Ashaari :
     -Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
         saya akan gunakannya untuk berhubung dengan family,rakan2,cari info dan tolong mama saya cari resipi . haha;DD

     -Ceritakan kepentingan blog kepada anda

blogging is my passion ;)
saya suka berblogging sebab saya dapat luahkan apa yang saya rasa , sebab saya ni susah nak jelaskan apa yang saya fikir dan rasa . so , blog ialah medium yang mudah untuk saya dan rakan2 saya berkongsi apa2 sahaja . selain itu , blog pun dapat ajar saya tentang life orang lain ;)

     -Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
alamak ! saya suka singgah baca banyak2 blog . blog Ben Ashaari sudah semestinya ;) sebab macam2 benda yang BA share kan .
lagi saya suka singgah blog rakan2 saya Dayana ,Zafirah , Izreen , Sabrina ,Fatin
saya juga suka blog Fatin Liyana sebab dia bakal doktor kan . dia jadi sumber inspirasi saya untuk bergelar doktor ;)

PEN-OFF

9 comments :

  1. good luck spm ye... akak dah folo sini...sudilah kirenye adik comel ni folo akak balik..=)

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini dri blog En.BA =)

    ReplyDelete
  3. nice blog
    joint contest d blog saya

    ReplyDelete
  4. singgah n follow dr segmen BA
    selamat berkenalan, moga berkekalan

    good luck for your SPM result!

    ReplyDelete
  5. gud luck utk spm!! tak lama jek lagi tu result nak kuar..hehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging n good luck spm!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. datang spotcheck dari BA
    semoge berjaye
    salam kenal

    ade mase tolong votekan

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

    last 10mac2011

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs