Pages

of star wars and Dilwale

Thursday, December 24, 2015

Assalamualaikum.



sekarang ni tengah famous cerita star wars and dilwale kat pawagam. eyja tak menerjah ke sana lagi. haha sebab nak exam, rasa nak pergi bejalan tu sayangnya masa.



and I am the among of 1% people who never watch star wars. hewhew tak pernah tengok langsung so kalau orang cerita apa2 pasal star wars sepatah haram aku tak faham. tapi cerita star wars ni famous kot. maybe zaman star wars keluar, filem tu paling teknologi canggih kot. huhu



and dilwale! yayy aku nak tengok cite ni. how come kajol and shah rukh khan never look old after 20 years? This is insane hahaha apa tips diorang still nampak muda macam tuuuu? T____T aku yang baru 22 ni pun eye bag da berkilo, kedut da seribu bawah mata *over hahahah


takpelah, ade rezeki, masa, and bosan tahap gaban aku pergi laaa hahaha

1 comment :

  1. Sama laa tak pernah tengok star wars!

    dayanazahari.com

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs