Pages

Vape dibenarkan?

Saturday, October 31, 2015

Assalamualaikum and hello



baru2 ni kecoh pasal kabinet tak ban and membenarkan vape kononnya memahami aspirasi belia.




pendapat aku? *&^%$^&



tak tahu kenapa ditarik balik ban ke atas vape ni. annoying kot dengan bau vape ni. lepas tu lagi menyampah bila pengguna vape tu relax je lepaskan asap berkepul2 kat udara. ingat cool ke? huhu



Instead of hidu ke hisap vape tu, it is much better korang stop terus dari vape. bukannya banyak kebaikan pun. memanglah orang kata vape is better than cigarettes. but heyyy, still it brings more bad effects rather than good effects. kalau korang nak hidu tu kat diri sendiri, takpe jugak. tapi yang orang lain takde kena mengena ni, rasa lemas taw.



lagipun aku rasa vape ni masa kau banyak habis nak jaga maintenance vape tu. gigih aku tengok orang lap2 ke apa tah vape tu aku pun tak ambil tahu sangat. lepas tu still duit habis juga, tambah pula macam bahayakan kesihatan juga.




senang cerita baik korang stop terus la. lagi banyak benefits. papepun balik kepada pengguna vape tu, rasa nak stop tu datang dari usaha sendiri. kalau takde tak guna jugak.




and aku still tak paham apa kena mengena vape dengan aspirasi belia? *sigh*



okay toodles

6 comments :

  1. vapers ni memang annoying kadang2. haha

    ReplyDelete
  2. Betul sokong 100%. Satu lagi i think about the vappers. They like tak hormat org langsung. Same je macam org merokok pun. Hisap dekat orang tak hisap benda tu. Bila bersembang dengan dorg, dorg main aci sembur je asap depan muka kita. Mcm takde manners lansung! T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tkpe, dy tk thu ke kite ni annoying dgn dy haha

      Delete
  3. diorang ingat diorang 'cool' dengan lepaskan segala asap vape tu, lepastu, siap buat bentuk lagi, lol. 'cool' la sangat

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs