Pages

ini budak haa..

Tuesday, July 31, 2012

Assalamualaikum and hello :)


INI STICKY POST ye kawan-kawan. mohon scroll down jika mahu extra bacaan :)



Salam jumaat semua :) maka ,harini saya nak buat pengumuman . kehkehkeh *drumroll please*




disebabkan eyja ni anak sulung , lepas tu baik pulak tu,lepas tu rajin pulak tu , lepastu blablabla *ahh banyak plak propa ang!* haha , maka , eyja ingin meminta jasa baik kalian semua untuk gigihkan diri membantu mama eyja memenangi CUTEST BABY CONTEST . opps opps , bukan mama eyja yang jadi CUTEST BABY ni eh , tapi adik eyja Siti Khalisya. wkwkwkwk:D





ayuh ! mudah saja caranya kawan-kawan




mula2 LIKE page kedai Cira di sini >>>> http://www.facebook.com/pages/Kedai-Cira/198011150284969




kemudian , LIKE gambar budak busuk SITI KHALISYA di sini >>>  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=329087077177375&set=a.328144647271618.78203.198011150284969&type=3


hahahh busuk2 dia pun kalau takde sedih wohh :P









bantuan korang amat dihargai , sesungguhnya hanya Allah SWT mampu membalas. trimas everyone :') *menangis tak henti2*



haa lau kome nak join pun , takde salahnye . nanti LIKE je page kedai Cira tu lepas tu ikut panduan nak join  :)


TERIMA KASIH DAUN KELADI sebab pinjam masa korang kejap :) 



PEN-OFF






13 comments :

  1. Anyonyo..minah bunga ros . hewhew :) done liking2.

    ReplyDelete
  2. done like!
    comelnye adik awk.. :D

    ReplyDelete
  3. done like!
    comelnye adik awk.. :D

    ReplyDelete
  4. comelnye adik u...geram pulak tgk..

    ReplyDelete
  5. Gambar die pejam mate tu macam chapman to. Hehe.

    ReplyDelete
  6. hai .

    done click awak punya .

    good luck ya .

    adik awak comel sangat .

    =)

    ReplyDelete
  7. These are impressive articles. Keep up the noble be successful.

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs