Pages

Happy birthday My HERO :)

Sunday, March 18, 2012

Assalamualaikum and hello .


hehe korang apa khabar ? dah lama aku tak tulis kat blog ni .
alahai , ni kes gara2 final lah ni .
nak tengok update blog pun macam tak sempat je .
tapi ni aku sempatkan jugakkk ni haha


okay okay , this is not what i'm going to talk about .
actually semalam pada 17 March merupakan harijadi orang teristimewa dalam hidup aku .
haaa , cuba teka cepat ! siapa dapat teka aku bagi iklan nuffnang kat tepi tu suruh klik . haha oke joke ! =='



so , here is the special person who is having his 44th birthday on 17th March :)



(later I will put his picture due to 'SIPUT'ness of blogger site) =='





ayah , selamat menyambut ulangtahun yang ke 44 .
maaf sangat2 sebab eyja lupa birthday ayah *ish3 . eyja doakan semoga ayah sentiasa diberikan kesihatan yang baik , dimurahkan rezeki dan diberi kejayaan di dunia dan di akhirat .semoga ayah ditabahkan hati menerima segala dugaan.
terima kasih ayah sebab selama ini jaga eyja dan adik2 yang lain . tanpa ayah siapalah kami . huhu
minta maaf juga sebab eyja selalu jadi anak yang degil , tapi ayah sabar je . huhu but patience has the limit kan , aduhai sorry ayah T___T l epas tu asyik habiskan duit je isi perut tak sudah2 , haha . but as long as foods,you'll be okay kan ayah ? :P
walaupun eyja tak pernah cakap eyja sayang ayah , tapi hakikat nya ayah lah orang yang paling eyja sayang dan kagumi . ayah seorang penyabar , bertanggungjawab , bertimbang rasa , kelakar and sangat berhemah . you're my hero DAD . ayah , doakan lah kejayaan eyja walau di mana eyja berada .again , happy born day to you !

okay , you know what , the WORST ever part here was I totally forgot his birthday . luckily my mom called and asking why i didnt wish him . that's why I felt really sorry to the bottom part of my heart . huhu T___T 


okay lahh , got to go .
3 more papers to go this week . I hope I can answer all the questions . aja aja fighting ! :)


PEN-OFF

2 comments :

  1. ameen ya rabbal a'lameen. muda lagi ayah eyja. ayh akk dah 49 dah,.

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs