Pages

rasa macam piranha !

Monday, June 6, 2011

Assalamualaikum and hello people ;)



 nama DJ still guna lagi kat U *takde motif



p/s ; maybe entry blog eyja akan membosankan disebabkan eyja hanya bercerita tentang personal life eyja . tapi kalau ada yang membacanya , rasa macam diriku begitu berharga pulak , haha;D kalau tinggalkan comment lagi berganda-ganda penghargaan ;)


tengah time study sempat jugak eyja nak blogging ekk ?
well , blogging nih macam jadi salah satu kemestian dalam life eyja lahh .
macam eyja pernah cakap before ni ,
tak nak memori dan kenangan tu hilang dibawa masa yang pantas berlalu . hahah;D


harini kan kelas tak da lah padat sangat ,
rasa macam relax sikit lahh .
siap boleh naik tangga kejayaan lagi menuju ke kolej rafflesia time tengahari .
tapi kan tangga tuhh memang penat lahh naik .
kurus lah I macam nih , dah tak cantik , haha;D
ain ajar cara naik zigzag bagi hilang penat tapi eyja rasa sama je .
kuliah BEL boleh pulak tak ada . tapi takpe , kan nak dapat ilmu , ikhlaskan hati ;)

tinggi tak tangga kejayaan uitm puncak alam ni? haha


tadi gambar kelas dah siap .
serious rasa macam nak ketawa tengok muka sendiri .
lagi-lagi part yang candid , perghh memang sekeleh gile .
eyja tak reti lah buat muka2 nak candid nihh , memang tak comel *sodar diri:p
tapi gambar lawa jugak lah just rasa macam gambar tuh ada sikit goyang2 .
tapi tak kisahlah . asalkan ada gambar kenangan .
kalau nak tahu , eyja ni suka sangat kumpul gambar .
every pictures brings a lot of memories ;)
siap bawak album lagi gambar time sekolah dulu , wehehehe;p
so gambar yang baru dapat pun dah dapat tempat dalam album eyja . haha


ohh , ini eyja nak cerita kenapa tajuk harini 
ada kaitan dengan piranha .korang pernah tak dengar cerita piranha nihh ?
alaa , ikan nihh rakus sikit , haha;D rasanya ikan pembunuh kott , entahlaa ~
okeh , nama pun luahan perasaan kan .
perghh , buku susah gile nak beli kat sini .
seriously masing-masing macam piranha . haha
just imagine dah berapa kali eyja datang kaunter pembelian buku di FSK 1,5
level 5 kan ,
setiap kali tu jugak lah buku dah sold out . nasib baik tadi dapat beli chemistry .
so nampak sangat macam rakus gile nak beli buku tu kan .
buku semua nak tebal-tebal kan , perghh ! rasa 'bersemangat' nak baca . haha mata ke atas , tangan ke dada ~

takut tengok ikan nihh ! =.="


bila eyja fikir-fikir balik kan ,
dah jauh jugak ye perjalanan pembelajaran eyja .
sekarang ni da masuk U .
rasa macam tak percaya pulak . haha;D


okok , dah tak nak cakap banyak-banyak ,
working plan for biology tak siap lagi , masak eyja kalau tak siap lagi esok .
haha;D

oke , jaga diri ehh ;)


p/s ; uncle usop's son , banyak sangat ke contest eyja masuk ? haha;D tak perasan pun .


PEN-OFF

12 comments :

  1. mampos aku naik tangga ni tetiap ari.HAHAHA

    ReplyDelete
  2. tingginya tangga tuh.bikin kurus la mcm ni

    ReplyDelete
  3. pergh..tiggi gile aihhh tangga tuh
    memg leh kurus hari2 kne daki
    ^_^

    ReplyDelete
  4. 'sekeleh' yer adeq..?
    huhuh.. :D

    ReplyDelete
  5. PROPOSE LA kt uitm pasangkan escaltor ganti tangge tu.haha

    part buku tu photostate aje, kan jimat duit.hahaha

    ReplyDelete
  6. Rindu puncak alam!!!!
    hhee...

    btw .. selamat membawa buku Giancoli dan Campbell

    ReplyDelete
  7. aku pon "sekeleh" jugak!hehe..jk,btw,ok la jadi piranha bila tgk buku,,semangat tuh!bgos2!(^_^)

    ReplyDelete
  8. owh...orang puncak alam jugak ye..asasi ke?hyep!hahahah..:)
    nnt i follow u..xleh follow lak time nie..:)
    gracias!

    ReplyDelete
  9. tangga tu betul2 menuju puncakla eyja..hihi..sape rs nak kurus bolehla saje2 pegi turun naik tangga tu..

    ReplyDelete
  10. dj ! tingginyee tgge -_- haha.

    tkpe, ibarat usaha yg kte perlu letak utk mnuju kejayaan! hehe

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs