Pages

selesai satu bab nak honeymoon:D

Monday, May 16, 2011

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera ;)

hello semua , apa khabar ?
penat betul petang tadi ,
yela , pergi settle hutang-hutang yuran pengajian kat Bank Islam Malaysia Berhad .


fuhh,orang ramai bukan main lagi kott !
nasib baik lahh tiba-tiba eyja tergerak hati nak cakap dengan ayah pasal nak buat bank cepat sikit .
ikut plan asal nak settle kan semua benda macam medical check up,barang-barang semua satu hari .
then kawan eyja cakap dia pergi medical check up datang pagi balik petang .
bila masa nak settle hal bank kalau macam tu kan ?
so memang terjun jela pergi harini .
kebanyakan yang pergi tu semua macam bakal penuntut UITM je , rasanya memang laa kan sebab universiti lain mesti bayar bank lain pulak *agaknye la .
tapi kos bayaran dia berbeza-beza .
dalam banyak-banyak tadi macam nilai bil eyja je yang paling banyak ? =.="


tengah tulis borang nak buat akaun baru tadi pun macam parkinson menggigil je tangan,
yela , orang dah lama tak menulis kan , tulisan pun hodoh =.="
tu belum lagi kes membaca ,
yelaa otak dah tepu , dah terlalu melampau puas enjoy sakan tak belajar kan .
lepas ni kena ubah mindset yang eyja bukan nak pergi PAKEJ HONEYMOON ,
tapi nak pergi BELAJAR *harap-harap mindset tu akan berubah .haha;D

 honey+moon=manis dan indah bukan? *haipp,lupakan eyja,haha;D


ehh,tiba-tiba rasa takut pulak nak sambung belajar ni ,
takut laa orang-orang yang simbah asid tu ,
Ya Allah , jauhkanlahh aku dari segala perkara buruk T____T
korang doa-doakan ye , mudah-mudahan penyimbah asid tu cepat-cepat ditangkap .
kesian tengok orang yang jadi mangsa , terpaksa berdepan dengan kecacatan seumur hidup .


PEN-OFF

17 comments :

  1. aah la dj.
    takot sbb da x sme mcm skola . TT_TT
    mse ni la nk rindu skola.hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck kat UiTM nnt.
    sama lah kita, nak menulis pon gigil2.
    hek3.

    ReplyDelete
  3. eyja,majoriti universiti akan guna bank islam.sikit je universiti guna bank lain untuk pembayaran.huhu

    ReplyDelete
  4. gudluck dear...wish u all da best wherever u are... :)

    ReplyDelete
  5. pernah2..bce blog dr.cinta tu.. Best!

    ReplyDelete
  6. amboii. gatai naa nak honeymoon bagai. slamat err...ehh, slamat plak.. ehh..btul la. selamat pengantin baru #tiba

    Sebenarnya banyak mende nak tuliss. tapi, dek kerana sebak.. adehh.. sikit je jadinya T_T . http://www.syedgraphix.com/2011/05/rindukan-suasana-sekolah-dan-16-may.html

    ReplyDelete
  7. eyja msuk uitm mne? good luck ye.

    ReplyDelete
  8. good luck :) all the best !

    eyja mesti boleh punya .

    ReplyDelete
  9. cool je!..best ko nak sambung belajar..boleh rasa kehidupan mencabar!..hehe

    goodluck!

    ReplyDelete
  10. ganbatte eyja..study smart ya^^

    ReplyDelete
  11. haah ek. da la nti kte sllu kne kua2.. mcm dlm sekolah terkawal, nak pergi mana2 pun boleh.. tkot gak.. adoii.. huhu.. rindu sekolah..

    ReplyDelete
  12. good luck eh^^

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs