Pages

Bonne Fete Mama :)

Monday, May 9, 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera ;)


mesti korang tertanya-tanya kan tajuk apa laa eyja buat tuhh ?
tak sedap langsung bunyinya !
macam tulang je kan ? haha;D


actually post ni berkaitan orang yang eyja admire sangat dalam hidup ni .
orang tu ialah bonda eyja yang tercinta , Puan Lezam Binti Yunos :)
entry ni nak mengucapkan terima kasih kepada mama di atas segala yang diberikan .
Bonne Fete mama means happy mother's day mama ;)

 
terima kasih sebab mengandungkan eyja selama 9 bulan tak kisah laa terlebih ke terkurang .
mesti mama penat kan bawak eyja ke hulu ke hilir ?
kesian mama .


 terima kasih sebab mama suapkan eyja makan masa kecil-kecil dulu ,
dah tua ni pun eyja ada mintak suap makanan lagi kan ? hehe :p


 terima kasih sebab bila-bila je eyja sedih , mama pujuk eyja dengan kata-kata semangat dan nasihat :)
eyja ingat lagi time eyja balik rumah nangis2 sebab cikgu PJ marah , mama pujuk .haha;D


terima kasih mama sebab bila eyja tak siap homework time kecil-kecil dulu ,
mama tolong siapkan , buat tulisan ala-ala budak kecil gitu . teruk kan anak mama ni ? tu laa , bertangguh lagi . haha;D


pendek kata ,
thanks for everything mama ! <3
a special song for you ;)




p/s ; hari-hari memang hari ibu :) selamat hari ibu juga kepada mereka di luar sana yang bergelar ibu !

PEN-OFF

10 comments :

  1. salam singgah dari PCL..semoga bonda awk ceria selalu..Hepi Mothers Day utk ibu2 semua.

    ReplyDelete
  2. slmt hari ibu jgk kpd bkl2 ibu..

    ReplyDelete
  3. lukisan kau lawa arr DJ . hoh0

    ReplyDelete
  4. lawa !!

    happy mother's day !

    ReplyDelete
  5. bahasa ape tu bonne fete tu?? spanish?? huhu

    hari2 adalah hari ibu, bapa dan keluarga..hihi

    ReplyDelete
  6. yeah hepi mother's day..haha..dah kawen pon still nk berkepit dgn mak jugak nihh..xmo pindah rumah!!wuwuwuwuwu =P

    ReplyDelete
  7. mother would do anything for their children

    ReplyDelete
  8. Ibu, anugerah yg tidak ternilai! I love u mom!;-P

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs