Pages

pabila dah lama tak bersosial =.="

Monday, April 11, 2011

Assalamualaikum w.b.t .


Hello people ;)
Semalam selama seharian eyja langsung tak post entry di blog
Akibat kepenatan berganda [ayat nak hiperbola] haha;D


Yela , semalam eyja pergi maulidurrasul ,
Tolong-tolong orang kampong kemas and angkat hidang .
Then petang pulak pergi belajar motor .
Lepas tu balik je terus pergi ke Air Papan dengan family eyja and family mak ngah .
Malam nak main badan pun da letih plus cousin pun nak online jugak .
Bagi chance laa kan . hee ;)


Tapi sebab ketagih untuk menaip , maka eyja post entry pada hari ini even rasa lain macam sikit.
ni baru satu hari kott tak post .
Kat maulidurrasul tu sumpah skill komunikasi eyja da tak sehebat dulu .
Haha;D
Eyja just kenal Musliha and Aziah . yang lain pun just senyum2 je .
Then rasa malu jumpa orang tu memang tak boleh dipertikai .
Kekok kott jumpa orang yang tak dikenali .
Ni semua akibat menjadi pelajar lepasan SPM 2010 yang hanya duduk dalam rumah ,
Tak keluar2 untuk bersosial dan menghabiskan masa di rumah dengan melayari internet
Dan berusaha menyiapkan tempahan di DDBSHOP .
Ohh man ! macam mana laa kat U nanti ehh .
Tapi kan ,biasanya ,
Orang akan fikir macam ni ;

 Haha memang menggambarkan eyja .


tapi kan , apa yang best , eyja dah lama tak nampak satu komuniti yang saling bekerjasama bagai aur dengan tebing .
yela , nak angkat dulang bawak pergi balairaya pun main pass pass taw .
memang unik lahh Kampung Air Merah ni sebab masih mengekalkan warisan lama .
tengok makcik2 berbual , amboi bukan main lagi . tapi heaven !
apa-apapun memang best laa .
jangan tanya pasal ceramah sebab eyja tak sempat nak dengar disebabkan duduk di tempat orang rewang .
tapi dengar laa jugak sikit2 berkaitan kaum Adam dan Hawa .


p/s ; adakah ini suratan atau kebetulan pabila uncle Nazirul Hazwan follow eyja ? haha thanks uncle ;)
thanks kepada new followers ,support eyja terus ye ;)


PEN-OFF

3 comments :

  1. selalu lah mengupdate ye ..
    =)

    ReplyDelete
  2. ak tak reti nk msuk borak2 klu makcik2 tgh borak.. hee, tatau nk ckp cmne :p tak cukup peramah kot ni

    ReplyDelete
  3. hehe..best nye abg ben join blog kamu ;)

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs