Pages

macam-macam eyja jumpa! haha

Thursday, April 21, 2011

Assalamualaikum ;)


hello semua .
dah makan belum ?
eyja belum mengketedarah lagi [betul ke eja dia ni? haha;p]


tak tahulah kenapa ,
kebelakangan ni sangat rajin untuk melihat kata kunci kat
nuffnang tuhh .
rasa nak gelak guling-guling pun ada .
tapi best laa , sometimes give me an inspiration to post it on blog .


first sekali yang tak boleh blah , eyja jumpa kata kunci bodek blogspot .
amboi , ingat eyja kaki bodek apa ?
haha;D
nak tahu cara bodek ?
post lahh entry beribu-ribu kat blog tu .
cantik-cantikkan blog awak , mesti dapat bodek dengan jayanya . haha;D
guna khidmat DDBSHOP pun boleh <



second , berhabis duit untuk lesen kereta .
haa , ni memang dah berhabis betul ni , ambil pakej both motor and kereta ,
habis RM1300++ . mahal kan ?
tapi kat tempat lain lagi murah kott , 
cett ! nak untung lebih je sekolah memandu ni ! haha;D

 sampai sekarang pun still kena HON dengan jayanya! grr!



ni laa blue's clues tu ! *tetiba

PEN-OFF

7 comments :

  1. kt tmpat auliyya lbey kurang 1k jewp..=)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan cari kawan:) follow here:D
    btw, nice doodle!
    lukis utk eden satu! hehe. dtg dri sbp bloggers group

    ReplyDelete
  3. struktur gigi tu apa pula? hehehee

    ReplyDelete
  4. stakat hon, xde hal..

    diorang takkan langgar pown

    ReplyDelete
  5. weh hahaha . creative tol ko lukis :D!

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs