Pages

CONTEST SEHATI CWL & FARA

Friday, April 8, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)

setelah di tag Dayana AZ [yan , sorry late buat ni]
sila click banner yang ditaja masahmadsafwan kalau nak join ;) AYUH !


amboi banner comel kemain lagi sehingga membuatkan eyja tertarik untuk join .
ohh , semakin tertarik lagi pabila melihat kan hadiahnya yang macam WAAHHHH ! memang da bomb laa ! haha;D
ni contest ke durian runtuh ? hehe;p 
contest ni diadili oleh mereka sendiri , tiada ketidakadilan di situ . haha;D

siapa yang nak membeli belah , bole lahh ke butikpinkku milik cik fara ;)

apa-apapun thanks Cik Wanie and Cik Fara sebab buat contest nihh .
semoga terus berjaya dalam dunia blogging ;)

haha cakap banyak bayar kurang ,
apa kata korang lihat gambar eyja yang di upload dengan harapan dapat menang hadiah tu ,
ekekeke;p

comel kan ? *pengsan

p/s ; harap entry menarik . cehh . haha

PEN-OFF

4 comments :

  1. yunk tq joined.tp link banner tu ke link akak bukan mas ea.awk silap

    ReplyDelete
  2. tumpang lalu..hehe
    jom join GA PiNk Ummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs