Pages

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Sunday, April 3, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)


Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular 

 Zafirah haron -http://sadnessinhappiness.blogspot.com/ [ sebab suka baca entry dia yang sangat bermakna]

Dayana AZ - http://www.herstoriie.com/ [sebab dia penuh dengan kata kata yang menusuk kalbu ditambah blog dah makin comel ni . haha;D]

Izreenatasha - http://lifeofsamurianz.blogspot.com/ [dia sangat jujur dalam penulisan . kreatif orangnya]

Man Yusoef - http://manyusoef.blogspot.com/ [suka baca entry beliau yang best even panjang kemain . haha;D]

Dr. Cinta - http://dirikudrcinta.blogspot.com/ [suka baca entry entry beliau kerana kita sebagai manusia perlukan something yang berunsur kerohanian,baca entry dia buat kita termenung sebentar]

Sabrina Amin - http://iena-devo.blogspot.com/ [sebab entry dia ringkas dan padat ibarat milo fuze . haha;D


Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ? 

In my opinion laa , blogwalking selalu , jadi blogger yang peramah , join banyak-banyak group . and the most important thing blog tu perlu ada penulisan yang best dan menarik.


Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

penting juga sebab baru lahh orang comment entry kita . bukan mudah untuk orang comment di blog , yela tak famous kan . tapi Alhamdulillah , eyja sayang orang yang comment entry entry eyja , terasa penulisan ku dihargai gitu . haha;D


PEN-OFF

12 comments :

  1. hye jom join giveaway sy yg prtma

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. comel laa header.. alahai..
    dlm byk2 blog awak bg tue kan, ada satu jak saya kenal.. ehehe..
    lpas ni kena terjah blog mereka pula :)

    ReplyDelete
  3. thnx kamu~ =) thnx for keep reading mine~ =))

    ReplyDelete
  4. wahh saya listed yang ke-2 hehe,

    tq! aku nk join gak lah dj, ak bru blik dr jusco hehe,, btw lawa bckground bru,

    ReplyDelete
  5. tulis dalam bi ke bm .. smua ok je .. http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/puisi-terakhir-untuk-pembaca-setia.html

    PUISI terakhir untuk pembaca penulis senja

    ReplyDelete
  6. dari blog bro ben..^^

    nice blog..

    kalo sudi singgahlah blog amni...

    http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  7. bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
    bnyk kna berusaha...
    pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
    muahahaha..

    ReplyDelete
  8. Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs