Pages

anak-anak SAMURA batch 27 , cikgu pesan ,

Friday, March 11, 2011

Assalamualaikum w.b.t ;)


hehe , kali ni eyja just nak pesan kat kawan2 satu batch ,
cikgu nazli suruh pesan ni ;


sampai2kan kat kwn2, amik result spm nanti yg ppuan pakai baju kurung cantik2 n yg lelaki rambut pendek, pakai slack bertali pinggang n kemeja tide in kemas2 dgn spatu...kalau tak, tak dpt naik pentas wpun result gempak, jgn malukan samura dpn reporters dgn penampilan selekeh, sila jaga nama baik samura sbg sbt...andai benar kalian bersemangat samurian, biar yg bagus2 jadi legacy,


lagi beliau pesan ni ,
tlg sebarkan kat semua batch awak. surat dr sekolah tak detail sgt maksud berpakaian kemas tu. nak hantar email or kontek sorg2 tak daya. sama2 doakan yg terbaik.


cikgu pesan lagi ,
jaga diri baik2, jaga maruah baik2, jaga perasaan mak bapak baik2, belajar apa2 yg patut, fikir2 mana nak p epas spm...nak rasa rusuhan ke, nak rasa gempa ke...ngheee


okehh ,
itu je nak pesan sebab cikgu cakap kat email sekolah sampaikan tu tak jelas .
so , cikgu suruh sebar2 kan .

terima kasih .

p/s ; yayy ! esok balik kampung. nak pergi PERSADA tengok pameran Jom Masuk U sekali . maybe singgah ke Jom heboh kott .aduhh mesti jammed ! huaa T___T

PEN-OFF
 

2 comments :

  1. wahhh. nak amik result spm.

    all the best!

    ReplyDelete
  2. ohh dj, thanx 4 da info :D

    ReplyDelete

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs