Pages

Discount code Zalora for you.

Sunday, July 22, 2018

Assalamualaikum.


Hello guys.


korang mesti pernah dengar website zalora kan? tipulah tak pernah dengar. eyja selalu tengok website zalora ni. once dah tengok, Allahu mampu mengucap jelaa. hahah minat sangat dengan all their designs and harga pun selalu berpatutan sesuai dengan kualiti dia.


kalau pergi zalora, eyja selalu tengok modest wear diorang, ade zalia, lubna, jovian mandagie and banyak lagi baju designers tauuu. raya haritu pun punyelah bershopping kat zalora. hahah macam gambar kat bawah ni eyja pakai collection dari Lubna, cantik kannnn? selesa gila pakai and kualiti dia da bomb.






so, sekarang ni eyja nak share dengan korang code yang korang boleh apply untuk bershopping di zalora. benda baik harus disebar kepada masyarakat alam semesta. Korang apply code ni di shopping cart korang and tadaaaaa, dapat diskaun! hee You are welcome!







ENJOY YOUR SHOPPING! Kalau dah shopping jangan lupa bagitahu eyja. hehe

PEN-OFF

1 comment :

komen biar bijak :) hee

Made With Love By The Dutch Lady Designs